‘Ik help je om weer in gesprek te komen met je buren. Als neutrale derde, onafhankelijk dus. Ik maak individueel kennis met jullie als buren en zorg dat je je verhaal kwijt kunt. Ik heb oog voor jouw belangen en die van de buren.’

Bemiddeling tussen buren

Overlast door huisdieren, kinderen, overhangende takken of vernielingen; veel mensen hebben wel eens last van hun buren. Door met elkaar te praten vind je vaak samen een oplossing, maar dat lukt niet altijd.

De irritaties kunnen zo hoog oplopen dat het lijkt alsof de situatie niet meer op te lossen is. De buren met wie je voorheen nog gezellig een kop koffie dronk, groeten je nu opeens niet meer. Bemiddeling kan in deze situaties prima uitkomst bieden.

Ik help je om weer in gesprek te komen met je buren. Als neutrale derde, onafhankelijk dus. Ik maak individueel kennis met jullie als buren en zorg dat je je verhaal kwijt kunt. Ik heb oog voor jouw belangen en die van de buren. Als het gesprek weer mogelijk is, is er ook weer ruimte om afspraken te maken. Hiermee kun je verder. Uiteraard heb ik in dit traject geheimhoudingsplicht.

Herkenbaar? Neem gerust eens contact op en informeer naar de mogelijkheden!