‘Een coach biedt je een andere blik en doet je anders kijken naar je functioneren. Benieuwd wat coaching of loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Ik vertel je er graag meer over.’

Coaching en loopbaanbegeleiding

  • Zit ik wel op de juiste werkplek?
  • Wat wil ik nu echt?
  • Hoe kan ik beter functioneren?
  • Ik wil een nieuwe stap in mijn loopbaan maken, maar hoe?
  • Hoe kan ik mijn team inspireren en motiveren?
  • Doe ik wel wat ik wil?

Coaching of loopbaanbegeleiding is een uitstekende manier om deze vragen te beantwoorden!

Een coach biedt je een andere blik en doet je anders kijken naar je functioneren. Benieuwd wat coaching of loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Ik vertel je er graag meer over.

De trajecten zijn altijd op maat; dit kan variƫren van enkele coachgesprekken tot een uitgebreidere procedure van gesprekken, gecombineerd met (psychologisch) onderzoek. Bij een persoonlijke heroriƫntatie krijg je antwoorden op de vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? We kiezen in overleg testen die jou kunnen helpen om je vragen te beantwoorden. Ik laat me hierbij ondersteunen door een gecertificeerde psycholoog.

Ook bij praktische zaken als solliciteren en het maken van een aansprekend curriculum vitae of LinkedIn-profiel, kan ik je helpen. Zo krijg je de tools om succesvol nieuw of ander werk te veroveren!

Heb je een specifiek vraagstuk waarbij je hulp nodig hebt? Of wil je gewoon eens sparren over je loopbaan. Schroom niet en neem contact met me op! Ook met jouw vraag kan ik je helpen!

Bel voor meer informatie over coaching en loopbaanbegeleiding op 06-122 480 25. Dan maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat altijd klaar!