Arbeids­mediation en coaching in Friesland

‘Mijn passie is om mensen bij elkaar te brengen, zelfs als het bijna onmogelijk lijkt, én om mijn klanten te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik verbind graag mensen en zoek zelf ook regelmatig de samenwerking op met andere partijen.’

Janneke van der Meer Mediation & Coaching

 

Mediation

Is de relatie met een werkgever, werknemer of collega verstoord? Is de verstandhouding met de buren onder druk komen te staan of heb je te maken met een ander conflict? Mediation is een goede manier om te onderzoeken of de (werk)relatie nog een kans heeft.

Conflicten doen heel veel met mensen en hebben vaak enorme impact. Dan lukt het niet langer om elkaar te bereiken. Ook heeft het zijn weerslag op anderen in de omgeving van de betrokkenen. Niets doen aan de situatie helpt zelden: de verwijdering wordt alleen maar groter.

Als geregistreerd mediator kan ik helpen en ondersteunen om weer echt met elkaar in gesprek te komen. Hoe groot de verwijdering ook is, soms is er niet veel nodig om de situatie en de verstandhouding te verbeteren. En mocht de conclusie van de mediation zijn dat er geen muziek meer in de (werk)relatie zit, dan maken we afspraken over de best mogelijke manier van afscheid nemen. Ook dit is van essentieel belang!